Kulit Buku
IPPT, BERTAM, June 3 2022 -

Sihir Pemisah Tafriq Dalam Rumah Tangga

ISBN : 9789830979489

Terbitan : 2022

Diterbitkan oleh :  Galeri Ilmu

Penulis : Dato’ Seri Dr. Mohd Suhami Rozali; Dr Mohd Afifuddin Mohamad; Dr Khairul Hamimah

Harga : RM25

Amalan sihir ini telah wujud sejak berkurun lamanya dan terus berlaku tanpa mengira sama ada sesebuah negara itu maju atau mundur.

Persoalan sihir pemisah, kesan akibat, faktor, keadaan ketika menghadapinya sehingga kini belum diketahui dan dirungkai sepenuhnya oleh masyarakat. Sihir Pemisah Tafriq Dalam Rumah Tangga ditulis berasaskan teori dan kisah benar yang dialami sendiri oleh penulis dalam merawat pesakit yang berdepan dengan masalah tafriq. Turut dikongsikan kajian kes melibatkan pesakit yang menjadi mangsa sihir tafriq ini.

Terdapat enam jenis sihir pemisah yang sering digunakan bagi memusnahkan sesebuah perkahwinan. Kenali setiap satunya dan kenali juga gejala-gejalanya. Jangan dibiarkan berlarutan. Ia perlu dirawat.

Gejala terkena sihir tafriq tidak dapat dikesan oleh rawatan moden, justeru ia tidak dapat dirawat oleh para doktor yang merawat dengan kaedah saintifik. Apa yang boleh dilakukan oleh pesakit adalah mendapat rawatan alternatif iaitu pengubatan Islam (ruqyah). Naskhah ini juga memuatkan rajah dan gambar berkaitan bagi meningkatkan kefahaman dan menjadi rujukan penting pembaca.

Buku ini juga memberi kaedah ruqyah yang boleh diamalkan oleh pesakit.Penulis Buku (Dr Mohd Afifuddin Mohamad)


Scroll to Top